6. برنج
سرخ کن های هوا برای خشک کردن غذا با گردش آسان هوای گرم در محفظه طراحی شده اند. مانند فر، غذا به طور مساوی با حرارت بالا پخته می شود. برنج و سایر غلاتی که باید در آب جوش غوطه ور شوند را نمی توان در سرخ کن بادی طبخ کرد. دلیلی که نمی توان برنج را داخل ان بپزید این است که کویل گرمایش و فن سرخ کن ها هرگز دمای داخل دستگاه را به اندازه ای گرم نمی کنند که آب را بجوشاند. آب ولرم اجازه نمی دهد دانه ها به درستی بپزند. تمام غلات سنگین باید روی اجاق گاز یا پلوپز پخته شوند. پلوپز یکی دیگر از ابزارهای صرفه جویی در زمان است.
7. سبزیجات خام
برخی از سبزیجات را می توان با سرخ کن های هوا بپزید. اما سرخ کن های بدون روغن قدرت ترد کردن یکسانی نسبت به محصولات خام ندارد. سبزیجاتی مانند برگ های اسفناج و کرفس برای پخته شدن در سرخ کن مناسب نیستند، زیرا ممکن است با باد و هوای گرم داخل دستگاه بلند شود و راه های هوایی را مسدود کنند. اما اگر سبزیجات خام به یک غذای سرخ شده یا غذاهای دیگر اضافه شوند، نتایج بسیار سازگارتر خواهد بود
8. چاشنی های خشک
با وجود طراحی متنوع، همه سرخ کن های هوا با گردش هوای گرم کار می کنند. یک فن گرما را با چنان سرعتی به داخل محفظه منتقل می کند که مانند یک تونل باد کوچک است. مواد های خشک با استفاده از ادویه های ریز مانند فلفل، نمک و موادی که برگی یا سبک هستند، باید به مقدار کم مصرف شوند، زیرا از غذا جدا می شود و ادویه اضافی ممکن است حتی دستگاه را مسدود کند. به علاوه، ادویه های شما را هدر می دهد.
9. روغن زیتون
سرخ کن های هوا پر از تناقض هستند، اما می توانند یک روش ساده و سرگرم کننده برای پختن غذا ارائه دهند. توصیه می شود هنگام سرخ کردن در هوا از جایگزینی برای روغن زیتون استفاده کنید زیرا روغن های دیگر نقطه دود پایین تری دارند. یکی از دلایل پرهیز از مصرف روغن هایی با نقطه دود پایین این است که غذای شما می تواند طعم بدی پیدا کند. در صورتی که دود کردن روغن نیز می تواند خطراتی برای سلامتی ایجاد کند. هنگام سرخ کردن روغن نباتی و روغن بادام زمینی همگی روغن هایی با نقطه دود بالا هستند که به جلوگیری از این مشکل کمک می کند. اما حذف روغن زیتون به طور کلی جنبه منفی خود را دارد. روغن های سالم یک ماده غذایی ضروری هستند. از دست دادن چربی های سالم در روغن زیتون در واقع می تواند به معنای از دست دادن مزایای سلامتی باشد.
10. سبزی های برگی ظریف
سبزی های سرخ کن هوا باید با دقت انتخاب شوند. از سبزیجات لطیف و برگ دار یا هر نوع غذای وزن خاصی ندارند، اجتناب کنید. گرمای اجباری سرخ کن هوا به سرعت هوا را به اطراف هل می دهد، بنابراین هر غذایی که ممکن است توسط آن هوا گرفته شود می تواند به عنصر گرمایش برخورد کند. به لطف سرخ کن هایی که غذای شما را در دمای بالا می پزند، سوزاندن غذاهایی که به طور یکنواخت پخته نمی شوند یا در جای خود باقی نمی مانند بسیار آسان است.
11. غذاهایی با حجم زیاد
اندازه سرخ کن هوا محدودیت های خاصی را ایجاد می کند. سرعت سرخ کن های هوای بسیار بزرگ 16 لیتر است، اما میانگین آن فقط دو تا سه لیتر است. یک سرخ کن استاندارد برای یک وعده غذایی به اندازه یک خانواده کافی است. یک سرخ کن بادی 2.75 لیتری 220 گرم غذا مناسب است.
12. پاپ کورن
درست کردن ذرت بو داده در سرخ کن های هوا امکان پذیر نیست زیرا برای پاپ کورن باید دمای 400 درجه را به ذرت بدهید و بیشتر سرخ کن ها گرمای آنچنانی ندارند. همچنین برای درست کردن ذرت باید فضای مناسبی داشت تا ذرت ها بتواند به خوبی باز شوند و به پاپ کورن تبدیل شود.
13. سالمون یا ماهی های دیگر
پختن بیش از حد ماهی سالمون یک اشتباه بسیار رایج استو گوشت ماهی زیاد با هوای گرم سرخ کن های بدون روغن سازگار نیست. اما اگر می خواهید آن را در سرخ کن بپزید باید ماهی را به طور منظم بررسی کنید تا مطمئن شوید که درست است و بیش از حد پخته نشده است
14. کیک
پختن کیک در سرخ کن های به خوبی عمل نمی کند. گردش هوای گرم در سرخ کن های بدون روغن بسیار بیشتر و بالاتر است بنابراین ممکن است کیک داخل سرخ کن با لایه بیرونی قهوه ای شده و لایه داخلی نپخته و خام بیرون بیاید. همچنین مواد کیک داخل ظرف یا قابلمه راه های هوای گرم را مسدود می کند و اجازه نمی دهد هوا به خوبی به گردش در بیاید. این مشکلان برای درست پنکیک و بیسکویت و کلوچه نیز صدق می کند. زیرا مواد خام و آبکی در هر چیزی باعث مسدود شدن راه های هوایی می شوند.
15. خشک کردن میوه
سرخ کن های بدون روغن خود را با دستگاه میوه خشک کن اشتباه نگیرید. در حالی که آن ها هر دو از هوا و الکتریسیته برای پخت و پز استفاده می کنند، سرخ کن های بادی هوا را با سرعت بسیار بالاتری نسبت به دستگاه میوه خشک کن به گردش در می آورند، و قطعات معمولی کوچک میوه یا هر چیزی که می خواهید آبگیری کنید، تقریباً به خوبی در سرخ کن هوا انجام نمی شود