بدن خود را با قهوه احیا کنید و روح خود را با رنگ ها تقویت کنید. منابع انرژی، سری جدید مینی اسپرسو ساز عناصر طبیعی (Nanopresso Elements) شاد، با نشاط، احساسی، معنوی هستند. سری عناصر همان چیزی هستند که شما هستید.
مینی اسپرسو ساز ه یکی از کوچکترین و قدرتمندترین دستگاه های قهوه ساز است به نوعی که می تواند بدون نیاز به برق یا سیلندر اکسید نیتروژن تا ۱۸ bar فشار ایجاد کند (که برای درست کردن اسپرسوی غنی و خامه ای در حرکت کافی است). تنها کاری که باید انجام دهید این است که ۸۰ میلی لیتر آب داغ را به ۸ گرم قهوه آسیاب شده اضافه کرده و پیستون را آزاد کرد و با کمک فشار دست پمپ کنید تا نتیجه را ببینید .
طراحی ویژه همراه با استفاده آسان
نانو پرسو ( Nanopresso ) نسبت به نسل قبلی خود یعنی مینی پرسو تفاوتهای زیادی داشته، یکی از آن ها ابعاد این دو اسپرسوساز است. نانوپرسو با طراحی جمع و جورتر، قرارگیری در دست و استفاده از آن را راحت تر کرده است. طراحی ارگونومیک و کوچک آن را به یکی از کوچکترین اسپرسوسازها تبدیل کرده است که این ویژگی متناسب با کارایی آن یعنی “همراه و قابل حمل بودن” است. از این رو میتوانید آن را به راحتی با خود به مکانهای مختلف و مسافرت ببرید.
نانوپرسو یکی از بهترین و همه کاره ترین دستگاه اسپرسو ساز است. سیستم پمپ جدید با کمک دستان شما قادر است به نهایت فشار ۱۸ بار (۲۶۱ PSI) برای عصاره گیری بی نظیر و با کیفیت از قهوه برسد. نانوپرسو با پودر قهوه ریز آسیاب شده و سفت تمپ شده به خوبی کار میکند.
این اسپرسوساز از پمپ قدرتمندی بهره میبرد که سبب میشود اسپرسوی شما با کیفیت هرچه بهتر تهیه آماده شود.تکنولوژی بکار رفته برای پمپ این دستگاه نسبت به مینی پرسو تغییر یافته و در واقع بهینه سازی شده است. این ویژگی باعث شده که شما بتوانید راحت تر و با فشار کمتری پمپ کنید. نانوپرسو در مقایسه با مدل های گذشته به ۱۵% نیروی کمتری جهت پمپ کردن نیاز دارد. فشار پمپ نانو پرسو ۱۸ بار است و باعث میشود بتوانید قهوهای غنی و یکدست همراه با کرمای فراوان تهیه کنید. در واقع با این اسپرسو ساز میتوانید لذت نوشیدن یک فنجان اسپرسوی عصاره گیری شده همراه با خواص اصلی آن را داشته باشید.
استفاده از قهوه ساز کوچک( مینی ):
نانوپرسو به راحتی قابل راه اندازی و به سادگی قابل استفاده است.
۸ گرم قهوه را اندازه گیری کرده و آن را به سبد فیلتر اضافه کنید.اگر از قاشق اسکوپ استفاده می کنید، تقریباً آن را پر کنید.
از قاشق پیمانه استفاده کرده و قهوه را به داخل سبد فشار دهید و مطمئن شوید که خوب و منظم است. با توجه به کتانچه ی راهنما قهوه باید به خوبی داخل سبد فشرده شده باشد، این بستگی به اندازه قهوه آسیاب شده شما دارد.
(اختیاری) تمام قطعات را با استفاده از آب جوش گرم کنید به غیر از بدنه ی اصلی.
سبد را داخل نانوپرسو رها کرده و portafilter را محکم کنید.
آب را خالی کرده (فرض بر این است که فاز گرم کردن را انجام داده اید) و آب تازه را به مخزن اضافه کنید.اطمینان حاصل کنید که سطح آن بالاتر از خط حداکثر (۸۰ میلی لیتر) نیست. حالا به دقت آن را به پایه محکم کنید.
پمپ را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا از جای خود خارج شود.
نانوپرسو را وارونه کرده و یک بار در ثانیه پمپ کنید.پمپاژ را ادامه دهید تا مقادیر مورد نظر اسپرسو را استخراج کنید.
بعد از هر شات، نگهداری از نانوپرسو تنها چند ثانیه طول میکشد و به راحتی تمیز می شود. در صورت لزوم، هر قطعه از پرتافیلتر به سادگی جهت تمیز کردنِ کامل قابل جداسازی است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.