نکات نگهداری گوشت کوب برقی: رازهایی برای استفاده از گوشت کوب برقی

842 1

انتخاب سری مناسب

اولین نکته قبل از روشن شدن دستگاه این است که سری مناسب کاری که می‌خواهید انجام دهید را به بدنه‌ی گوشت کوب برقی متصل کنید. برای این عملکرد کافی است دکمه‌های پایین بدنه را فشار داده یا سری را به طرف عقربه‌های ساعت بچرخانید تا از بدنه جدا شود سپس سری مورد نیاز را به بدنه متصل کنید.

اتصال صحیح سری‌ها به بدنه

در استفاده این محصول مطمئن بودن از اتصال صحیح سری‌ها به بدنه‌ی گوشت کوب برقی یک امر مهم به شمار می‌رود. به طور مثال هنگامی که پایه همزن را به بدنه متصل می‌کنید، اگر دقیق سر جای خود قرار نگرفته باشد باعث آسیب دیدن دستگاه و یا شکستن آن می‌شود.

اتصال سری‌ها در دستگاه‌های مختلف متفاوت است. در برخی از مدل‌ها ممکن است دکمه‌ای برای این کار در نظر گرفته شده باشد و در برخی دیگر با پیچاندن، عمل جدا کردن سری از موتور انجام شود.

825 3

میزان سرعت استفاده از گوشت کوب برقی

زمانی که می‌خواهید دستگاه را روشن و از آن استفاده کنید این نکته را در نظر داشته باشید که به منظور جلوگیری از فشار آمدن به موتور می‌بایست از سرعت کم شروع به کار کرده سپس سرعت دستگاه را زیاد کنید. با این کار طول عمر موتور بالا می‌رود.

به سرعت دستگاه توجه داشته باشید

بعد از ۲ الی ۳ دقیقه استفاده مداوم از گوشت کوب برقی آن را چند ثانیه خاموش کنید تا موتور استراحت کند و داغ نشود. چرا که این کار باعث می‌شود فشار کمی به موتور وارد شود در نتیجه طول عمر گوشت کوب برقی افزایش پیدا می‌کند.

اضافه کردن مایعات به مواد خوراکی سخت

اگر مواد خوراکی شما سفت و سخت هستند قبل از روشن کردن گوشت کوب برقی حتما کمی مایعات به آن اضافه کنید تا نرم شود و به بدنه‌ پارچ و موتور دستگاه فشار وارد نشود.

845 1

دستگاه را از پریز برق بکشید

این مسئله مهم را برای تمامی لوازم برقی در نظر داشته باشید که موقع اتمام کار برای امنیت و مراقبت از دستگاه و خودتان آن‌ را از پریز برق کشیده و از تماس مستقیم آب و مواد شوینده به موتور آن جلوگیری کنید. این کار باعث سالم ماندن دستگاه می‌شود. می‌توانید برای تمیز شدن بدنه اصلی از یک دستمال مرطوب استفاده کنید.

جلوگیری از بوی نامطبوع دستگاه

همه ما می‌دانیم یکی از نکاتی که عملکرد دستگاه را کند می‌کند این است که بعد از استفاده، مواد خوراکی باقی مانده بین تیغه یا ظرف را به خوبی نشوییم. پس در نظر داشته باشید برای جلوگیری از بروز بوی نامطبوع و کند شدن تیغه‌ها حداقل بعد از گذشت ۳۰ دقیقه استفاده از دستگاه، آن‌ را با آب و مواد شوینده کاملا تمیز کنید.

گوشت کوب برقی پایه استیل یا پایه پلاستیکی

انواع گوشت کوب برقی  در دو نوع پایه پلاستیکی و پایه استیل تولید می شوند. به این نکته توجه کنید که پایه پلاستیک هنگام فرو بردن در مواد غذایی داغ مانند حلیم به مرور از بین می‌رود. برای این کار گوشت کوب برقی‌های پایه استیل مناسب‌تر هستند. از طرفی گوشت کوب برقی‌های پایه پلاستیکی سبک‌تر بوده و به راحتی جابجا می‌شوند.

مراقبت از لوازمی که دائم در حال استفاده از آن هستید کمی سخت است اما هر چه دقت شما به این امر بیشتر باشد عمر دستگاه افزایش پیدا می‌کند و این موضوع از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه خواهد بود.

842 1

دستگاه را از پریز برق بکشید

این مسئله مهم را برای تمامی لوازم برقی در نظر داشته باشید که موقع اتمام کار برای امنیت و مراقبت از دستگاه و خودتان آن‌ را از پریز برق کشیده و از تماس مستقیم آب و مواد شوینده به موتور آن جلوگیری کنید. این کار باعث سالم ماندن دستگاه می‌شود. می‌توانید برای تمیز شدن بدنه اصلی از یک دستمال مرطوب استفاده کنید.

جلوگیری از بوی نامطبوع دستگاه

همه ما می‌دانیم یکی از نکاتی که عملکرد دستگاه را کند می‌کند این است که بعد از استفاده، مواد خوراکی باقی مانده بین تیغه یا ظرف را به خوبی نشوییم. پس در نظر داشته باشید برای جلوگیری از بروز بوی نامطبوع و کند شدن تیغه‌ها حداقل بعد از گذشت ۳۰ دقیقه استفاده از دستگاه، آن‌ را با آب و مواد شوینده کاملا تمیز کنید.

گوشت کوب برقی پایه استیل یا پایه پلاستیکی

انواع گوشت کوب برقی در دو نوع پایه پلاستیکی و پایه استیل تولید می شوند. به این نکته توجه کنید که پایه پلاستیک هنگام فرو بردن در مواد غذایی داغ مانند حلیم به مرور از بین می‌رود. برای این کار گوشت کوب برقی‌های پایه استیل مناسب‌تر هستند. از طرفی گوشت کوب برقی‌های پایه پلاستیکی سبک‌تر بوده و به راحتی جابجا می‌شوند.

مراقبت از لوازمی که دائم در حال استفاده از آن هستید کمی سخت است اما هر چه دقت شما به این امر بیشتر باشد عمر دستگاه افزایش پیدا می‌کند و این موضوع از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه خواهد بود.

 

ارسال دیدگاه