راه اندازی سماوربرقی
قبل از اولین استفاده، با احتیاط بسته بندی دستگاه (سماور برقی یا چای ساز) و کلیه لوازم جانبی و ابزار ها را باز نمایید، دفترچه راهنما را مطالعه نمایید، کلیه برچسب های احتمالی به غیر سریال دستگاه (اگر داشته باشد) را از محصول جدا نمایید و با یک پارچه مرطوب تمیز کنید از مواد شوینده لوازم خانگی و یا ساینده برای قسمت های داخلی و خارجی بخشهای سماور برقی و چای ساز استفاده نکنید و کلیه بخش های قابل شستشو با آب را به دقت شستشو نمایید.
سماور یا کتری برقی را با آب تازه پر نمایید، آن را بجوشانید و سپس آب جوشیده را دور بریزید. این کار را دو یا سه بار انجام دهید و آب جوشیده را باید دور بریزید و سماور و یا کتری را با آب سرد بشویید، اکنون دستگاه آماده مصرف است، اگر آب منطقه شما از نوع سخت است، ممکن است یک رسوب پودری مانند ایجاد و یا آب تیره شود، این فرآیند طبیعی است و بوسیله کلسیم و کربنات منیزیم درون آب منطقه شما ایجاد شده است و به هیچ وجه مضر نیست، بنابراین رسوب زدایی منظم ضروریست، اگر شما تمایل دارید درباره آب منطقه خود بیشتر بدانید، شرکت آب منطقه شما می تواند به شما آگاهی دهد.
اگر آب مزه غیر عادی دارد، معمولا وقتی دستگاه جدید است این مورد رخ می دهد و مشکلی نیست، اگر آب جوشیده در نخستین مصرف دور ریخته شده باشد، اگر مشکل ادامه یافت سماور و یا کتری را پر از آب نموده و 2 قاشق چای خوری بی کربنات سودا (جوش شیرین) اضافه نمایید، آب را بجوشانید و دور بریزید البته قوری و صافی چای هم باید با دقت شستشو شوند.
سماور و کتری برقی شما با روش استفاده ساده، یک دستگاه بسیار کار آمد است که برای تهیه چای با استفاده از روش های سنتی و دم با بخار ، طراحی گردیده است. ابتدا دستگاه را روشن کنید، آب را در یک زمان کوتاه به جوش می آورد و بطور اتوماتیک برای کاستن از مصرف انرژی به میزان 90% به وضعیت “نگهداری در حالت جوش” در می آید. در این حالت، آب را در سطح حداقل مورد نیاز، می جوشاند و همچنین از جوشیدن و بخار شدن غیر ضروری آن جلوگیری می کند و باعث می گردد که چای درون قوری گرم باقی بماند و در مصرف انرژی برق صرفه جویی شود و پس از زمان کوتاهی آب به جوش آید. هنگامی که آب جوش آمد، برای نگهداری آب در دمای جوش، گرما اتوماتیک به کمترین سطح مورد نیاز کاسته می شود. بطور خلاصه، هنگامی که آب به سماور افزوده شد، باید کلید اصلی و کلید جوش روشن باشد و پس از دم کردن چای کلید اصلی باید خاموش باشد. در واقع دستگاه خود به خود و بطور اتوماتیک برای نگهداری آب در دمای جوش و گرم نگه داشتن قوری چای و برای تبدیل مصرف انرژی برق به کمترین سطح، تنظیم می شود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.